Skip to main content

Kedai Online

Accelerate Top ada menyediakan platform jualan secara talian. Anda akan dibawa ke website rasmi pembelian barangan di bawah kendalian Accelerate Top Enterprise. 



Ya, kami ada kedai online di Shopee, salah satu platform mebeli-belah yang popular di Malaysia (selamat dan terjamin). Maka anda tidak perlu risau barangan yang ditempah tidak sampai ke tangan kerana ada jaminan dari Shopee.




Popular posts from this blog

Buka akaun semasa perniagaan di Bank Rakyat

Assalamualaikum, pada kali ini Accelerate Top Enterprise a.k.a ATE ingin membuka akaun bank pertamanya bersama Bank Rakyat. Perlulah diketahui bahawa akaun ini berfungsi untuk duit keluar masuk perniagaan. Kalau pakai akaun persendirian, nanti tak tercapailah hasrat nak berbisness macam jutawan yang lain. Ada lagi kelebihan akaun semasa ni berbanding akaun biasa. Jadi saya akan ceritakan pengalaman pertama kali buat akaun semasa untuk perniagaan ATE. Amaun buka akaun semasa RM1000.00 sahaja Ada introducer (bila dah siap isi borang, pegawai suruh cari introducer). Tak kisah la mereka tu ada akaun jenis apa pun, asalkan ada akaun Bank Rakyat atau ada buat pembiayaan Bank Rakyat Sediakan cop bulat syarikat (boleh buat di kedai) Emel syarikat dan nombor telefon syarikat kena ada (boleh create guna gmail) Kad pengenalan Proses buat akaun semasa syarikat ni tak terus siap pada hari tu jugak, mereka akan submit dulu dan semak butiran kita. Kena tunggu la beberapa hari a

Mesin printer Bluetooth mudah alih pertama (portable bluetooth thermal printer)

Alhamdulillah, hari ini barang yang ditempah khas sebagai aset mengembangkan perniagaan dah selamat sampai. Mesin cetak mudah alih ini (bluetooth thermal printer) diharapkan dapat memudahkan lagi urusan mencetak resit jualan dan pelbagai kegunaan lain yang berkaitan. InsyaAllah, kita melangkah sedikit demi sedikit untuk mengembangkan perniagaan. #bluetooththermalprinter #printerthermal #asetperniagaan

Accelerate Top Enterprise memulakan langkah pertama!

Alhamdulillah, segala puji dan syukur ke atas Allah SWT, selawat dan salam ke atas Rasul junjungan Nabi Muhammad SAW serta keluarga baginda.  Saya bersyukur ke atas kurniaan-Nya yang tidak terhingga. Puji dan syukur sekali lagi kepada yang Maha Besar dan Maha Pengurnia Rezeki lagi Maha Kaya. Penubuhan perniagaan Accelerate Top Enterprise adalah merupakan impian saya sejak dari dulu lagi semenjak berjinak-jinak dengan perniagaan online. Alhamdulillah setelah beberapa kali hati mendapat nasihat dan dorongan dari isteri yang tercinta, akhirnya perniagaan online yang sering diimpikan menjadi kenyataan pada tarikh 7 September 2019. Alhamdulillah.

Followers

Total Pageviews